top of page

Temporada 2017/18

Arranca la tercera temporada del nostre Club i mai sense perdre les ganes de créixer per arribar molt, molt lluny! 

Durant aquests mesos han treballat força totes les nostres integrants fins i tot hem pogut presentar un equip al Campionat d'Espanya que es va celebrar a Cartagena el passat mes d'abril. També hem realitzat moltíssimes activitats i sortides sempre amb l'objectiu gaudir al màxim!  Us deixem un recull d'imatges com a petita mostra. 

Temporada 2016/17

Comencem una nova temporada amb canvis a l’equip tècnic però amb les mateixes ganes i il.lusió

 

Amb molt d’esforç els equips 12-14 i junior es van proclamar subcampiones de Catalunya a la fase final del CEEB.

 

El 15 de juny, l’Ajuntament de Constantí va realizar una recepció on es va realizar un acte de reconeixement als èxits assolits aquesta temporada.

 

A més a més de practicar la gimnàstica estètica també vam col.laborar al municipi de Constantí amb la Marató de TV3, a la Setmana fes cultura fes salut, a les paradetes de Sant Jordi  i també al Mullat per l’esclerosis múltiple 2017. 

Temporada 2015/16

Neix Club Gimnàstica Estètica Constantí, per fer un pas més endavant i donar-li a aquesta gran família l’estructura que necessitava. Amb la voluntat d’oferir una formació més específica i millorar, que sempre ha estat el nostre propòsit, vàrem ampliar el nombre d’entrenadores titulades, ampliar horaris, formar més equips.

Durant l'estiu, i com es ja habitual, vàrem realitzar el nostre Campus de Tecnificació de Gimnàstica Estètica.

Temporada 2014-15

Aquesta temporada va significar la consolidació de l’activitat d’Estètica Constantí dins de la secció esportiva de l'AMPA de l'Escola Mossén Ramón Bergadà, i vàrem recollir grans fruits de la tasca iniciada al 2013.

 

A l’inici de la temporada, Estètica Constantí recull en els “Premis Auriga Fuscus” la distinció pels mèrits en el foment de l’esport en l’àmbit local.

El 18 d’octubre, Estètica Constantí participa en el concurs Bon Rotllet a l’esport, patrocinat per la marca d’embotits La Selva. Es tracta d’un concurs sobre els valors de l’esport, els quals havíem de transmetre a través d’un vídeo penjat a internet. Vàrem quedar en 5a posició obtenint 1.342 vots.

Per últim cal fer esment a l’esdeveniment  internacional que Estètica Constantí vàrem organitzar: El 1er. Open dels Països Mediterranis.

El dia 9 de maig el Pavelló Poliesportiu Municipal va acollir la 1a edició de l’Open Internacional de Gimnàstica Estètica de grup dels Països Mediterranis. Era la primera ocasió en que s’organitzava un Torneig Internacional d’aquesta modalitat esportiva, en la qual el Club Estètica Constantí, impulsat per l’Ampa de l’Escola Mossèn Ramon Bergadà, n’és el pioner a la província de Tarragona.

Com cada any, vàrem concloure la temporada amb un emotiu festival de fi de curs i, durant l'estiu, vam realitzar el tercer Campus de Tecnificació de Gimnàstica Estètica, amb la col·laboració aquest any de Cristina Martínez, coreògrafa del equip campió d’Espanya i setè del món.

Inici

© 2021 by Club Gimnàstica Estètica Constantí.

bottom of page